A Magyar Pavilonban megelevenedik a múlt és a jövő, olyan élménnyé formálva a látogatást, amely nemcsak szemünk elé tárja Magyarország kulturális gazdagságát, hanem minden érzékszervünket magával ragadja. 

Gasztronómiai kínálatunk nem csupán ízekről, hanem valódi magyar életérzésről mesél. Az ételekben felfedezhetjük nagyanyáink gondoskodását, a magyar föld kincseit és a generációkon át öröklődő vendégszeretetet. Magyarországon az étkezés közösségi élmény, amely családot, barátokat, generációkat köt össze – és ezt az élményt szeretnénk átadni minden vendégünknek a második szinten található bisztró stílusú éttermünkben.

A Miska Kitchen&Bar neve egy ikonikus, tradicionális magyar tárgy, a miskakancsó előtt tiszteleg. Ez a népi motívumokkal gazdagon díszített süveges edény évszázadok óta a bor felszolgálásának hagyományos kelléke, amely mára a magyar vendégszeretet és közösségi élmények szimbólumává vált.

Fogásaink karakteres, telt ízekkel, fűszeres, savanykás, édes és csípős jegyek harmonikus egyensúlyával, valamint a magyar gasztronómiát meghatározó paprikával nyerik el különleges zamatukat. A lassú, alacsony hőmérsékleten készült szaftos, gazdag ételek minden falatja igazi időutazás, amelyhez gondosan válogatott boraink kínálnak tökéletes kíséretet.

A Pavilon borbárjában Magyarország legkülönlegesebb tételeit fedezhetik fel vendégeink: könnyed, gyümölcsös fehérboroktól kezdve a testes vörösökön át egészen a különleges édes borokig. A fröccsben találkozik a magyar borvidékek karaktere a hungarikumként számontartott szódavíz könnyedségével, míg a pálinkában hazánk gyümölcstermelő gazdáinak elhivatottsága és szeretete ölt testet.

Ez a gazdag ízekből és aromákból álló kavalkád olyan atmoszférában élvezhető, ahol minden érzékünk bekapcsolódik a Magyar Pavilon nyújtotta felejthetetlen élménybe. Mert a magyar konyha nem csupán táplál, hanem mesél is!