Hungary Goes to Japan – Magyar borok az Oszakai Világkiállításon (Wine Trade Day)
A Wines of Hungary programsorozat keretében június 6-án a Wine Trade Day programja kifejezetten a borkereskedelmi szakma képviselőinek szól, lehetőséget teremtve a magyar borok mélyebb megismerésére, szakmai előadások meghallgatására, valamint közvetlen találkozásokra japán importőrökkel. A kóstolók és beszélgetések során a résztvevők átfogó képet kaphatnak Magyarország borászati sokszínűségéről és exportlehetőségeiről a japán piacon.
Program:
10:00-12:00 – “Discovering Hungary”
Utazás Magyarország borvidékein, ahol neves női borászok – Bárdos Sarolta, Sebestyén Csilla és Kövesdi Zsófia – mutatják be gondosan válogatott magyar borokat.
A kóstolót Sayumi Sawabe borszakértő vezeti.
12:00-13:30 – Ebéd a Miska Kitchen & Bar étteremben
13:30-14:15 – “The Best of Hungary”
Magyar borok és borászatok bemutatása japán importőrök tolmácsolásában:
Hungary Foods Supply Inc. (Azuma Takae)
Ypsilons Co., Ltd. (Yamaguchi Csilla)
Suzuki Business Co., Ltd. (Machiko Pollard, Yukiko Nishimura)
14:15-15:00 – Szabad kóstolás és B2B találkozók az importőrökkel
15:00-15:15 – Nyereménysorsolás és záróbeszéd
(A sorsolás szabályai és adatkezelési tájékoztató elérhetők a helyszínen)
15:15-15:45 – Pavilonlátogatás (fakultatív program)