Hungary Goes to Japan – Magyar borok az Oszakai Világkiállításon (HoReCa Day)

calendar
június 5 @ 10:00 - 16:15
venue
Community Center (Magyar Pavilon)
Üzleti és szakmai program

A Wines of Hungary programsorozat keretében június 5-én a HoReCa Day külön a vendéglátás, szállodaipar és a sommelier szakma képviselőinek szóló eseményeket kínál. A nap folyamán a résztvevők exkluzív kóstolókon, szakmai előadásokon és üzleti találkozókon vehetnek részt, amely alkalmat ad személyes találkozásokra a magyar borászatok képviselőivel és a japán importőrökkel.

Program:

10:00-12:00 – „Discovering Hungary”
Utazás Magyarország borvidékein, ahol neves női borászok – Bárdos Sarolta, Sebestyén Csilla és Kövesdi Zsófia – mutatják be a gondosan válogatott magyar borokat.
A kóstolót Hiroshi Ishida sommelier vezeti.
12:00-13:30 – Ebéd a Miska Kitchen & Bar étteremben
13:30-14:15 – Magyar borok bemutatása a „SAKURA” Japan Women’s Wine Awards szemszögéből
Előadó: Sayumi Sawabe, borszakértő
14:15-15:00 – „The Best of Hungary”
Magyar borok és borászatok bemutatása japán importőrök tolmácsolásában
15:00-15:30 – Szabad kóstolás és B2B találkozók japán importőrökkel:
Hungary Foods Supply Inc. (Azuma Takae)
Ypsilons Co., Ltd. (Yamaguchi Csilla)
Suzuki Business Co., Ltd. (Machiko Pollard és Yukiko Nishimura)
15:30-15:45 – Nyereménysorsolás és záróbeszéd
(A sorsolás szabályai és adatkezelési tájékoztató elérhetők a helyszínen)
15:45-16:15 – Pavilonlátogatás (fakultatív program)

map
Hogyan juthatunk el oda

Community Center (Magyar Pavilon)