A gasztronómia mint élményelem kiemelt része a Magyar Pavilon célkitűzéseinek. A magyar-japán kapcsolatok fontos pontja a konyha, az étkezés, mely a japán ember számára éppoly jelentős és központi kérdés, mint a magyaroknak.
A Pavilon első emeletén helyet kapó, bisztró stílusú étterem tradicionális magyar fogásokkal, hagyományos ízekkel várja látogatóit. A vendégeknek itt minőségi gasztronómiai élményben lehet része, melyet a magyar tradicionális alapanyagokból készülő ételek, valamint a melléjük kínált, minőségi magyar borok és az azokból kevert fröccsök teszik teljessé.
Hideg töltött paprika, túrókrém, paradicsom salsa
Kacsamáj, mazsola, alma zselé, briós (Kacsa)
Bárány terrine, savanyított zöldség (Bárány)
Pórés burgonyakrémleves, ropogós zöldségtatár
Gulyásleves, Konfitált Burgonya (Marha)
Hortobágyi Töltött Palacsinta (Csirke)
Paprikás krumpli, sertésoldalas, uborkasaláta (Sertés)
Csirkepaprikás, Tojásos Galuska (Csirke)
Sólet, kacsa rétes, tojás (Kacsa)
Vadas marha, répa variáció, zsemlegombóc (Marha)
Bácskai gersli rizottó, sertéssült (Sertés)
Túrógombóc Gyümölcszselével
Somlói Desszert
Bemutatkozás
Vidák Zoltán
Étteremvezető
Éttermünk mellett egy borbár is helyet kap majd, ahol a magyar tájegységek legjobbjait kóstolhatják meg a vendégek.
Borainkat élvezhetik akár tisztán, vagy megismerhetik a magyar módit. Mi ugyanis boraink erősségét néha enyhíteni is szoktuk a szódavízzel, amit Jedlik Ányos talált fel. A bor és a szódavíz kombinációjából jött létre fröccs nevű italunk, aminek napjainkban számos verziója létezik.
